Restaurant Pòrtic

Cuina mallorquina Plaça de Sant Francesc, 2Centre/Mallorca/PalmaMenú del dia600 98 71 5010-20 euros[:ca]Obert de dimarts a

Restaurant Santi Pons

El restaurant Santi Pons de Santa Eugènia elabora joies culinàries a partir de la il·lusió per

Royal Beach

Aquest és un dels restaurants i bars de copes d'indispensable visita. Aquest beach club de Mallorca

Hamburgueseria Chaplin Palma

Hamburgueses/SandvitxCarrer del metge Josep Darder, 5è A.Aragó/Palma971 42 02 526-10 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday[:es]Lunes cerradoA l’Hamburgueseria

Carpaccio de carabassó

Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.

Paella fàcil

Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.

Mojito de maduixa

Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom

Granada de carabassons

Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.