Se celebren del 9 al 18 de juny i la tradició gastronòmica i producte local en són els protagonistes
Se celebren del 9 al 18 de juny i la tradició gastronòmica i producte local en són els protagonistes
L'Aula Gastronòmica de la Fundació ACA ha reconegut la trajectòria de docents
La companyia ha desmentit que mai s'hagi cobrat pel transport d'ensaïmades en
L'acte central serà dia 10 de juny, però s'han preparat activitats que
Cuina mallorquina Plaça de Sant Francesc, 2Centre/Mallorca/PalmaMenú del dia600 98 71 5010-20 euros[:ca]Obert de dimarts a
El restaurant Santi Pons de Santa Eugènia elabora joies culinàries a partir de la il·lusió per
Aquest és un dels restaurants i bars de copes d'indispensable visita. Aquest beach club de Mallorca
A Espigolant hi trobareu un lloc per gaudir del bon vi. Hi podeu trobar més de
Hamburgueses/SandvitxCarrer del metge Josep Darder, 5è A.Aragó/Palma971 42 02 526-10 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday[:es]Lunes cerradoA l’Hamburgueseria
Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.
Poseu les gambes a descongelar una hora abans dins del frigorífic.
Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.
Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom
El cuiner Miquel Gelabert, del restaurant Can March de Manacor, ens ofereix aquesta recepta saborosa amb productes locals com les maduixes de Manacor,
Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.