Es Rebost

Amanides/Cuina mallorquina/Hamburgueses/Menjar per endur/PamboliAvinguda de Jaume III, 20Centre/PalmaLocal amb carta en català971 71 00 00www.es-rebost.com6-12 euros[:ca]Obert

Restaurant Arco Iris

Cuina mallorquinaCra. Muro – Can Picafort km 8,1Muro/RaiguerCelebracions i grups/Infants/Menú del dia971 53 702715-20 eurosDimarts tancatQuan

Símbol Portocolom

El restaurant Símbol de Portocolom és un espai on podreu menjar de tot a bon preu. Té una carta molt

Cannelés de Bordeaux

Aquests pastissets francesos són una espècie de flams amb l'exterior cruixent i el cor tou. Aquesta textura s'aconsegueix coguent-los en dues etapes,

Tapa de pinya amb brie

Tallar a daus petits la pinya i a bastonets petits el formatge brie. Afegir unes gotes d'oli i una mica d'orenga. Barrejar.

Canelons de mango i mascarpone

Tallar um mango en làmines fines. Barrejar mascarpone (250 g) amb sucre glass (6 cullerades soperes). Posar la barreja de mascarpone i

Mini cupcakes de salmó

Pre-escalfar el forn a 160ºC.
En un bol hi posem la farina tamisada, el llevat i la sal. En un altre bol barregem

Pastís de carabassa

La carabassa és un aliment de tardor. Amb només cinc passes podeu preparar un pastís de carabassa molt fàcil i gustós