Restaurant Menestralia

Al Restaurant Menestralia de Campanet hi trobareu una gran varietat de propostes per assaborir cada dia de la

Mirador de ses barques

Cuina mallorquinaCarretera de Lluc, km 45Sóller/Tramuntana971 63 07 9215-25 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed MondayUbicat en un entorn privilegiat

Celler de Manacor

El Celler de Manacor és un restaurant on assaborireu i passareu gust de menjar la cuina

Joan Marc

Cuina creativa/Cuina selectaPlaça del Blanquer, 10Inca/RaiguerRomàntic971 50 08 04joanmarcrestaurant.com25-35 euros[:ca]Diumenge vespe i dilluns tancat[:en]Closed Sunday evening

Tòfones de xocolata

Aquestes postres són molt bones de fer, però s'ha de tenir un poc de paciència.

Primer hem de fondre la xocolata i

Rissotto de rovellons

Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un

Gelat de maduixa

Congeleu un quilo de maduixes. Quan estiguin congelades, afegiu-hi 30 g de sucre i 100 ml de nata líquida. Tritureu-ho. Deixeu el

Arròs a la cassola

Primer de tot, fregim en la cassola amb un bon raig d'oli d'oliva les carns tallades petites i les reservem. En el

Llit de dama

Sobre una fulla de masa filo plegada (amb mantega entre cada capa) i fornejada, posar mascarpone endolcit amb sucre llustre. Cobrir amb

Caipirinha de maduixa

En un got, esclafar amb una mà de morter una llima tallada en vuit trossos i tres culleradetes de sucre. Acte seguit,