L'Ajuntament de Sineu els ha retut un homenatge per donar les gràcies a més de 90 anys de servei
L'Ajuntament de Sineu els ha retut un homenatge per donar les gràcies a més de 90 anys de servei
El celler Pere Seda i Licors Moyà presenten una nova anyada del
El mes d'agost de 2026 entrarà en vigor una normativa europea per
Cuina catalanaAvinguda de Barcelona, 1. La Pobla de Claramunt, BarcelonaCatalunya/La Pobla de Claramunt93 808 60 00www.hotel-robert.com20
L'especialitat culinària del Mood Beach Restaurant de Portals és el peix fresc.
A la ciutat de Manacor, hi trobareu Brusca Brewpub, un espai on Neus Llopis i Miquel Gelabert fan
És un lloc que ha resistit, per ara, l'embat turístic, ja que principalment els clients són mallorquins.
Cuina mallorquinaCtra. de Santa Margalida, 25Pla/SineuCelebracions i grups971 85 51 16molidenpau.es20-30 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday[:es]Lunes cerradoEl
Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per a una festa d'aniversari. Les galetes
Plat principal/CarnBaixa/Més de 2 horesNadal i Cap d'AnyIngredients: 1 espatlla de xai 1 cabeça d’alls 1 copa de vi ranci 1 copa
Un plat ideal per aquestes festes
Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga
/CarnMitjana/Més de 2 horesNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones – 1 tros de porcella d’aproximadament 1 quilo – 3 alls
Una recepta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.