Es tracta d’una acció de suport al procés perquè Menorca Talaiòtica sigui Patrimoni Mundial de la UNESCO
Es tracta d’una acció de suport al procés perquè Menorca Talaiòtica sigui Patrimoni Mundial de la UNESCO
Espai Suau ha acollit una experiència gastronòmica amb les butzes i la
Des del Consistori afirmen que aquesta iniciativa suposa un valor afegit per
Del 19 de maig al diumenge 22 de maig, una dotzena d'establiments
Durant el descans, el recital de música estarà maridat amb els vins que
Aquest bar i restaurant de Palma és una opció segura si voleu menjar bé a bon
Hi fan menú del dia, a més de bernars, cafès i infusions.
Cuina mallorquina/TapesPredi Son Marroig. Carretera de Valldemossa, km 65,5Deià/TramuntanaRomàntic971 63 63 41www.restaurantsonmarroig.com18-20 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed MondayLloc idoni
Cuina andalusa/TapesCarrer de Faust Morell, 5Palma/Pere Garau971 25 05 7012-18 euros[:ca]Diumenge i dilluns vespre tancat[:en]Closed Sunday
Carretera del Port, 26. Andratx. Port d'Andratx971 67 17 0340-70 euros[:ca]Dimarts tancat (excepte durant l'estiu) [:en]Closed
Dins una greixonera, encalentim l'oli, i hi posam la carn trossejada. La dauram i la remenam de tant en tant.
A continuació,
Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca
Per començar el primer que farem serà confitar la ceba, a foc baix, i al mateix temps anirem preparant el formatge a
Les algues són molt valorades en la cuina actual pel sabor i per la textura
En una paella posem el sucre (que estigui ben repartit per a tota la base), la mel i el suc de llimona
Posar a bullir els espinacs nets i tallats amb una mica d’aigua, no els ha de cobrir perquè els espinacs deixen anar