Recepta de crema cremada

Postres/OusBaixa/Entre 30 i 60 minutsEva Remolina – AMIC – Redacció La crema cremada, mal anomenada crema catalana, és un dels dolços més típics i un dels més saborosos. Elaborar-la és molt fàcil. Ingredients (per a 6 persones) 1/2 litres de llet 4 ous 1

Sa Cuina de n’Aina

Cuina mallorquina/Cuina selectaCarrer del Rafal, 31Pla/SencellesCelebracions i grups/Romàntic971 87 29 92www.sacuinadenaina.com25-35 euros[:ca]Dilluns i dimarts tancat [:en]Closed

Els Tamarells [TANCAT]

Carrer de la Mar, 21971 82 53 848-12 euros[:ca]Obert de dimarts a diumenge[:en]Open Tuesday to Sunday[TANCAT]

Restaurant es Fasser

Creperia/PamboliCra. de Palma, s/nLloret de Vistalegre/Pla6833784048-12 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open Monday to SundayEl restaurant es

Bar Jama

Aquest bar i restaurant de Palma és una opció segura si voleu menjar bé a bon

Oli de ceps

En un got d'oli de gust suau, afegir un terç de got de ceps tallats a daus. Deixar un dia sencer a

Caipirinha de maduixa

En un got, esclafar amb una mà de morter una llima tallada en vuit trossos i tres culleradetes de sucre. Acte seguit,

Maduixes amb vinagre

Tallar 500 g de maduixes en 2 o 4 trossos i barrejar-les amb 8 cullerades de sucre fins que comenci a fer-se

Bullit de peix

El bullit de peix és tot un clàssic de la cuina eivissenca. Com passa amb totes les receptes tradicionals, cadascú en té