Se celebrarà del dia 30 de març al 2 d'abril
Se celebrarà del dia 30 de març al 2 d'abril
El celler Can Coleto ha obtingut sis medalles per els seus vins
S'ha imposat als quinze finalistes en un concurs molt disputat, celebrat a
De la carta d'aquest restaurant de Llucmajor, cal destacar l'orada farcida de trempó i els pastissets
Cuina creativa/Cuina selectaCtra. d'Enderrocat, s/n.Cala Blava/Llucmajor/Mallorca/MigjornRomàntic971 74 78 78www.caprocat.com50-100 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open from Monday
El restaurant Quadrat de Palma ofereix una carta suculenta amb els cuiners Àlvar Albaladejo i Carles Forteza. El producte local és
Cuina mallorquina/TapesCarretera Palma-Manacor, km 42Pla/Vilafranca de BonanyCelebracions i grups971 56 00 7310-15 euros[:ca]Obert de dilluns a
Aquesta és una de les guinguetes més populars de Calvià. No hi trobareu cap luxe més
És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
/Verdures i hortalissesMitjana/Entre 30 i 60 minutsPasquaIngredients: Per a 6 persones 1 kg de patates 3 manats de grells 1 manat de
Els crespells són uns dels postres típics de Pasqua.