La cafeteria Dino de Bendinat és un espai on hi podeu berenar o dinar, com també fer-hi un cafè o infusió. Al matí, hi trobareu entrepans diversos, gelats i pastisseria industrial.
La cafeteria Dino de Bendinat és un espai on hi podeu berenar o dinar, com també fer-hi un cafè o infusió. Al matí, hi trobareu entrepans diversos, gelats i pastisseria industrial.
El mestre artesà licorer d'Antonio Nadal Destil·leries reformula el licor d'ametles amb
El gust que té aquesta fruita tropical sorprèn tothom que la tasta
L'encarregada li va dir que ‘estamos en Espanya’, de manera que els
Gràcies a la bona cuina de na Margalida i el bon servei den Jaume, l'Antic Celler
El restaurant Temple Natura ofereix una carta variada de plats vegetarians i vegans a Palma.
Aquest és un bon lloc per gaudir del peix i marisc fresc, combinat amb bons arrossos.
Al Forn La Mallorquina de Palma, hi trobareu els productes més tradicionals de Mallorca. Obren els 365
Cuina mediterràniaCamí de Son Barbassa, s/nCapdepera/LlevantRomàntic971 56 57 76www.sonbarbassa.com25-35 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en] Open from
En una olleta, sofregim una mica el porro amb oli d’oliva i a continuació hi afegim la carbassa a trossets, ho sofregim
/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta
Poseu les gambes a descongelar una hora abans dins del frigorífic.
Per a la base: Triturem les galetes i les barregem bé amb la mantega. Després, repartim la barreja i la premem
-Capolam les galetes, mesclam la mantequilla fins que formi una pasta homogènea, li donàm forma i l'introduim dins la gelera fins que
En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).