L'Aula Gastronòmica de la Fundació ACA ha reconegut la trajectòria de docents i alumnes
L'Aula Gastronòmica de la Fundació ACA ha reconegut la trajectòria de docents i alumnes
L'acte central serà dia 10 de juny, però s'han preparat activitats que
La companyia ha desmentit que mai s'hagi cobrat pel transport d'ensaïmades en
Se celebren del 9 al 18 de juny i la tradició gastronòmica
Una exquisita proposta a base de peix i marisc fresc.
El pa, les panades, els rubiols i els crespells són l'especialitat del Forn de Reina Maria Cristina de Palma
Cuina creativaCarrer de la Sala dels Flassaders, 4Centre/Palma653 44 12 0812-20 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]
S'hi ofereix una proposta variada en la qual hi destaquen els plats de cuina mallorquina, com
El restaurant Buscando el Norte de Santa Catalina ofereix una interessant proposta de tapes i plats, amb un
El cuiner Miquel Gelabert, del restaurant Can March de Manacor, ens ofereix aquesta recepta saborosa amb productes locals com les maduixes de Manacor,
Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.
Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.
Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que
Poseu les gambes a descongelar una hora abans dins del frigorífic.
Tallau el llom a trinxes (o com us agradi més) i trempau-lo amb sal, oli i pebre bord.