/

Palma té una de les millors cafeteries del món

El diari econòmic internacional Financial Times ha publicat la llista de les 25 millors cafeteries del món

El diari econòmic internacional Financial Times ha publicat la llista de les 25 millors cafeteries del món. Com ha avançat periodista Matias Vallès, de Diario de Mallorca, els articulistes del rotatiu han seleccionat Mistral Coffee de Palma com una de les millors cafeteries del món.

D’aquest establiment, que va obrir les portes el mes de novembre del 2017, l’articulista Jamie Waters en destaca el següent: “Els fundadors Agata Mikulska i Greg Schuler han parat molt esment al disseny del local… El cafè, elaborat amb grans torrats a la planta de dalt, és excel·lent”, i també en lloa les propostes culinàries fetes amb tomàtigues de Ramellet.

La cafeteria Mistral es troba al centre de Palma, a prop de la Plaça Major, concretament al carrer del Banc, número 4. Obre de dilluns a dissabte i està destaca per torrar el seu cafè i per oferir-ne d’especialitat.

Les cafeteries seleccionades pel Financial Times es troben a ciutats com ara París, Estocolm, Berlín, Nova York, Los Ángeles, Londres, Sidney, Bons Aires, el Caire, Tòquio i Oslo, entre d’altres.

En podeu llegir l’article aquí: https://www.ft.com/content/aa9caaad-c19f-4451-b13b-e514b9c284a5

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat