/

Pinyol Vermell 2016 – Es Pujol de Maria 2017 – Brescat 2019

Vinícola, la secció de vins i licors de Gastronòmicament us ofereix una tria seleccionada de les novetats i propotes més destacades de l'actualitat

Pinyol Vermell 2016

És el primer vi de la marca Eroski fet a Mallorca i, seguint la filosofia d’aquest supermercat, és la manera que tenen de donar suport al producte local. És un vi negre de criança de l’anyada 2016, elaborat amb un cupatge de les varietats dels raïms Mantonegro, Ull de Llebre, Cabernet, Sirà, Merlot i Callet. Destaca per un color vermell intens, notes balsàmiques i de fruita vermella, a més d’un pas en boca un punt intens i agradable. Per potenciar el producte local de Mallorca Eroski ha apostat per la denominació d’origen més antiga de l’illa, la de Binissalem.

Preu: 5,9 euros

 

 

Es Pujol de Maria 2017

El celler Galmés i Ferrer de Petra elabora aquest gran vi de Mallorca. Arnau Galmés n’és el propietari i un dels grans enòlegs de Mallorca amb una tradició vinetera que es remunta a l’any 1938, amb el seu padrí Joan i son pare, Guillem.

El vi Es Pujol de Maria de l’anyada 2017 és un cupatge de Cabernet Sauvignon (40%), Merlot (40%) i Sirà (20%). Es verema manualment i se’n fa una selecció molt acurada. Al celler, es premsa i passa 6 mesos en dipòsit d’àcer inoxidable i després reposa 14 mesos en botes de roure francès. És un vi de color grana de capa alta, amb aromes de pruna confitada i pas molt estructurat i agradable en boca.

Preu: 15 euros

 

 

Brescat 2019

Dalt Turó, de Campos, és un dels cellers de recent creació a Mallorca. La família de Can Neo s’encarrega de fer un vi característic i molt mineral ja que la vinya està sembrada a zones de recuperació de pedreres. Els seus vins duen nom dels tipus de marès. De fet, el brescat és un tipus de pedra amb forats i petits gorgs que s’usa per decorar l’interior i exterior de les llars.

Brescat de l’anyada 2019 és un vi negre de capa mitjana, de vermell robí, amb aromes de fruita vermella i un pas suau en boca. Per fer-lo, descansa durant 10 mesos en bota de roure francès i està elaborat amb Callet (35%), Cabernet Sauvignon (25%), Merlot (20%), Sirà (15%) i Mantonegro (5%).

Preu: 15 euros

 

 

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat