Trinxat de la Cerdanya

2 mins de lectura

Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir patata i col i després triturar

Estofat de sípia amb patates

3 mins de lectura

Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró

Llampuga amb pebres

1 min de lectura

Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem

Recepta de tabulé

1 min de lectura

Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, que sobretot ve de gust en dies de primavera i estiu.

Fideus de vermar

2 mins de lectura

Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades

Porros amb salsa romesco

2 mins de lectura

Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls

Mandonguilles amb castanyes i bolets

2 mins de lectura

Elaboració de les mandonguilles:

Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,

Rap amb llenegues

1 min de lectura

Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt

Arròs caldós amb ceps

1 min de lectura

En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot

Arrós amb trompetes de la mort

1 min de lectura

Fregir en una mica d'oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits afegir un gra