Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que
El restaurant Can Tito es troba al Born del Molinar (Palma). Sebastià Serra Socies, originari de sa Pobla i conegut com Tito,
Ana Casanova, professora del CETT-UB, proposa una recepta per fer durant aquests dies de confinament: pasta amb carbonara de carbassó
Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir patata i col i després triturar
Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró
Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem
Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, que sobretot ve de gust en dies de primavera i estiu.
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents
Plat principal/CarnBaixa/Més de 2 horesNadal i Cap d'AnyIngredients: 1 espatlla de xai 1 cabeça d’alls 1 copa de vi ranci 1 copa
Acompanyat d’un bon cava, un gran plat per aquestes Festes. Bon profit!
Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades
Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls
La nit anterior, posau les mongetes en remull amb aigua (n’hi ha d’haver molta).
Netegeu bé els bolets i escorreu-los bé.
Elaboració de les mandonguilles:
Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,
Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt
Fregir en una mica d'oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits afegir un gra