Disculpa, però aquesta entrada només està disponible en Alemany. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’obra ha guanyat el tercer premi de la categoria Best in the World dels Gourmand World Cookbook Awards

La traducció a l’alemany de l’obra Mallorca a la cuina (Mallorca in der Küche) ha estat guardonada amb el tercer premi dels Gourmand World Cookbook Awards, concretament en la categoria de millor obra del món. El premi es va atorgar el 28 de maig de 2018 a Yantai (Xina) i va competir amb 19 obres més en aquesta mateixa secció. El llibre ja va ser triat el mes de febrer com un dels millors d’Europa en la categoria de traducció.

L’obra de Margalida Castells i de Lluïsa Calafat ha estat il·lustrada per Mar Olive. Presenta una recopilació de receptes típiques de Mallorca, amb una explicació amena sobre aliments, costums i curiositats gastronòmiques. Es tracta d’un volum pensat per gaudir i cuinar en família d’una manera senzilla i divertida. Se n’han fet edicions en català, espanyol, anglès i alemany i està publicat per l’editorial Souvenir Edicions.