Ingredients
– Arròs
– 2 ceps mitjans
– 1 ceba tendra mitjana
– 1 pebrot verd gran
– 1 pebrot vermell mitjà
– 1 gra d’all
– Tomàquet triturat
– Julivert
– Oli de ceps (en oli, deixar macerar ceps tallats fins per dues setmanes)
– Pebre vermell
– Aigua
– Safrà
– Sal
Elaboració
En quatre cullerades d’oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot vermell mitjà i un gra d’all matxacat amb una cullerada de julivert. Quan tot estigui fregit, afegir una culleradeta de pebre vermell i quatre cullerades de tomàquet triturat. Quan el tomàquet hagi perdut l’aigua, afegir 5 tassetes de cafè d’arròs i dos ceps mitjans tallats a dauets i remoure. Afegir tres parts d’aigua per cada una d’arròs i uns brins de safrà. Després de dos minuts bollint provar de sal.