Va ser idea del meu fill preparar aranyetes de Halloween, i em va ajudar a banyar els cake-pops en els encenalls de xocolata. Les potes les vam fer amb regalèssia i els ulls amb caramels. El pitjor va ser trobar una base on poder punxar els palets, teníem unes planxes de suro que semblaven ideals però al final van ser un desastre i no hi havia forma de redreçar les aranyes….encara que com va dir el meu fill, són per fer por i així queden més autèntiques…bé…intenteu mirar-les des d’aquesta perspectiva 😉
Quan ens varem cansar de punxar regalèssia i de que es suïcidessin més cake-pops, varem passar al pla B: arrebossar els que quedaven en caramels, uns cake-pops-cursis segons el meu fill, encara que a mi em semblen molt macos. No sé quant temps trigaré a repetir l’experiència, però cal reconèixer que un cake-pop recent sortit de la nevera està deliciós! Us hi animeu?
Ingredients per al bescuit:
- 2 ous
- 80 g de sucre
- 130 g de nata
- 130 g de farina de rebosteria
- 3 cullerades de cacao pur en pols
- 1 pessic de sal
- 1/2 sobre de llevat
- mantega per greixar el motlle
Ingredients per al farcit i decoració:
- 60 g de formatge Philadelphia
- 120 g de sucre mòlt
- 1 tableta de xocolata fondant trossejat
- 100 g de xocolata amb llet trossejat
- 1boletes de colors i de xocolata per arrebossar