Ingredients
1 Carbassa mitjaneta

1 Porro

Oli d’oliva verge extra

Sal

Aigua mineral

Bacallà dessalat i esqueixat

Oli de cibolet

Alfals germinat
Elaboració
En una olleta, sofregim una mica el porro amb oli d’oliva i a continuació hi afegim la carbassa a trossets, ho sofregim una mica més i afegim una mica d’aigua i salem una miqueta.

Ho deixem coure uns 10 minuts.

Tot seguit, triturem amb la batedora i ho pasem per un colador fi.

Opcionalment hi podem afegir una miqueta de crema fresca o formatge de Maò ratllat. A mi, personalment, ja m’agrada sense, per fer un plat més natural i sense greixos.

Presentarem en un plat fondo, posant el bacallà, que ja tindrem dessalat i esqueixat, fent una muntanyeta al centre del plat. Al voltant hi posarem la crema de carbassa, a la que hi posarem una mica d’oli de cibolet al damunt. Acabem el plat amb una mica d’alfals germinat.

Per a fer l’oli de cibolet, només hem de triturar-ne una mica amb la batedora amb oli d’oliva verge extra.

Podem servir el plat fred o amb la crema una mica tèbia.

Bo, saludable, facilet de fer i de més bon menjar. Bon profit!