Ingredients
Ingredients
3 porros
500 gr carabassa
1 fulla de llorer
mig pebre coent
150 gr formatge feta
fulles de sàlvia
per al crumble:
180 gr de farina
120 gr de mantega
35 gr de flocs de civada
25 gr parmesà ratllat
sal i pebre bo
Elaboració
En una paella sofregim la part blanca dels porros tallats petits, el llorer i el pebre coent. Ho reservam. A la mateixa apella hi feim la carabassa tallada a daus petits. Quan faci uns minuts hi posarem la sàlvia picada i deixarem que es cogui una estona més fins que la carabassa comenci a ser tova. L’afegirem als porros juntament amb el formatge feta picat. Salpebrarem.

Encalentirem el forn a 180ºC.

En un bol mesclarem la farina, els flocs de civada, el formatge ratllat, la sal i el pebre bo. Hi posarem la mantega ben freda a daus i la mesclarem amb la resta amb els dits fins que ens quedi com a miques gruixades de pa.

Repartirem la mescla de verdures en els ramequins o en un recipient apte per al forn. Ho cobrirem amb el crumble i enfornarem entre 20 i 30 minuts o fins que vegem que la crosta ha adquirit un to daurat. Els treurem del forn i servirem una mica tebis.