Ingredients
2 llesques de pa alemany (multicereals)
canonges
1 filet de pit de pollastre
un grapat de blat de moro torrat
formatge baix en grasa ( o quasevol tipus de formatge)
maionesa
sal
pebre
oli
Elaboració
“Salpebrem” el filet de pit de pollastre i el posem a coure al microones fins que quedi cuit.
Piquem els canonges ben finets i els posem en un bol.
Passem per la picadora el filet, el formatge i el blat de moro fins que quedi tot ben picat i ho barregem amb els canonges. Afegim una mica de maionesa per unificar els diferents aliments i condimentem al gust
Després torrem les dues llesques de pa

En un safata de forn posem un llesca en un rajolinet d’oli d’oliva i afegim la mescla anterior.
Tapem amb l’altre llesca de pa i possem formatge rallat per sobre. Punxem l’entrepa en un palet de fer pinxo per que no es desmonti i ho fiquem al forn fins que el formatge quedi desfet o gratinat, segons el gust….