Ingredients
Per als trossos de cookies:

  • 60 g de farina
  • 35 g de sucre morè
  • 40 g de sucre blanc
  • 30 g de mantega
  • 1 culleradeta d’extracte de vainilla
  • 30 ml d’aigua
  • 2 cullerades de gotes de xocolata

Per al gelat:

  • 475 ml nata per muntar (35% o més de matèria grassa)
  • 475 ml nata per cuinar ( 18% matèria grassa)
  • 2 o 3 cullerades de vainilla en pasta o extracte de vainilla
  • 100 g de sucre
  • 100 g de gotes de xocolata

Elaboració
Per als trossets de cookies:
Batem la mantega amb el sucre morè i blanc.
Hi incorporem l’aigua i l’extracte o pasta de vainilla.
Ho continuam batent, i hi incorporem la farina i finalment els xips de xocolata.
Agafem la massa, fem una bola amb ella i la fiquem al congelador unes 3 hores abans de posar a fer el gelat a la geladora ( jo la vaig deixar tota la nit)

Per al gelat:
Ho batem tot junt molt bé i ho refrigerem unes 3 hores o més.
Després d’aquest període de temps, li afegim la bola de massa que havíem fet, tallada en trossets.
El posem a a la geladora ) i deixem que es faci.