Ingredients
– 400 g de cireres (un cop els hem tret el pinyol)
– 15 ml de rom blanc (opcional)
– 150g de sucre
– 5ml de suc de llimona
– 3 iogurts grecs naturals

Elaboració
Rentar i treure els pinyols de les cireres. Posar-les en un bol juntament amb el sucre i el rom, barrejar i deixar macerar. (Jo les vaig deixar tota la nit dins la nevera però amb 2-3 hores a temperatura ambient n’hi hauria prou).
Un cop macerades les cireres, triturar-les amb la batedora i afegir-hi el suc de llimona i el iogurt. Si es vol es pot passar la barrejar per un colador, però jo no ho vaig fer.
Posar la barreja en un recipient que es pugui ficar al congelador i deixar-la-hi una hora més o menys. Un cop passat aquest temps, batre la barreja amb una batedora de barnilles elèctric per trencar els cristalls que s’hagin format. Fer aquesta operació cada 30-45 minuts durant 2 o 3 hores. Quan el gelat tingui la textura idònia ja el podem deixar al congelador llest per menjar.