Ingredients
– 500 g de rovellons
– 1 ceba gran
– 2 grans d’all
– 2 cullerades julivert
– Oli de ceps (o oli d’oliva si no es té)
– Vi blanc
– 350 g tomàquet triturat
– Sal
– Pebre negre
– Plaques de lasanya
– Beixamel (ingredients bàsics: llet, farina, sal, nou moscada, mantega i oli)
Elaboració
Fregir una ceba tendra gran tallada ben petita en quatre cullerades d’oli de ceps. Després, afegir dos grans d’all tallades ben petites amb dues cullerades de julivert tallat ben petit i 500 g de rovellons tallats a dauets. Quan el rovelló estigui fregit, afegir un got de vi blanc. Quan el vi s’hagi reduït, afegir 350 g de tomàquet triturat, sal i pebre negre. Deixar reduir. Amb aquesta preparació muntar la lassanya alternant capes de pasta i de preparació. Cobrir amb beixamel lleugera, formatge ratllat i posar al forn.
