Ingredients
- 12 maduixes
- Nata per muntar 100 ml.
- 1 cd de sucre
- Essència de vainilla
- 6 galetes dolces
- 20 g mantega, o la que se begui les galetes
- Confitura de mandarina (opcional)
- Xocolata (opcional)
Elaboració
-Capolam les galetes, mesclam la mantega fins que formi una pasta homogènea, li donam forma i la ficam dins la gelera fins que vegem que hagi tornat cruixent.
-Buidam l’interior de les maduixes i les deixam amb el forat damunt un paper absorbent.
-Muntam el chantilly (mesclam nata, sucre i essència), ho deixam reposar dins la gelera una estona.
-Tallam l’altre part de la maduixa perquè tengui estabilitat damunt el plat.
-Omplim la maduixa de chantilly, la col·locam al plat i a damunt la chantilly posam el bastonet de galeta.
QUE ES UN CD DE SUCRE?
Una cullerada sopera, més o manco 18gr.
QUE ES UN CD DE SUCRE?
QUE ES UN CD DE SUCRE?