Ingredients:
Per a 4 persones

  • 2 moniatos (mig per hom)
  • 2 cebes grosses
  • Formatge Burguera al gust (semicurat o curat)
  • Oli d’oliva
  • Sal

Preparació:

Posam a encalentir el forn, a 200 graus. Mentrestant, tallam els moniatos per la meitat, per la part més llargaruda.

A continuació, tallam la ceba de per llarg (tires de mitges llunes) i posam l’oli a encalentir dins una paella. En tenir l’oli calent, hi afegim la ceba tallada i una mica de sal. La deixam fer a foc mitjà, a poc a poc durant, aproximadament 20 minuts.

Quan  el forn sigui calent, hi posam els moniatos xapats embolicats en paper d’alumini. Hi han d’estar devers 35 minuts. Per saber si estan cuits, podeu usar un escuradents, si el clavau sense complicació vol dir que ja estan fets.

Una vegada tenim els moniatos cuits, posam tallades fines (o ralladura) de Formatge Burguera al fons del plat i a sobre el moniato, que tornarem a cobrir al gust amb més formatge. L’acompanyam amb la ceba i ja està llest.