Ingredients

  • 8 carxofes
  • 1 ceba mitjana
  • 2 grans d’all
  • 2 culleradetes de farina
  • 1 got de cervesa
  • 8 ous de guatlla
  • Sal
  • Pebre negre
  • Orenga
  • Oli

Elaboració
Bulliu 8 cors de carxofa mitjans. Mentrestant, fregiu en una mica d’oli una ceba mitjana tallada ben petita i dos grans d’all tallats ben petits, amb una mica de sal i pebre. Quan la ceba estigui fregida afegiu-hi dues culleradetes de farina Quan estigui rosa, abocau-hi un got de cervessa i deixau-ho reduir fins tenir una salsa espessa. En una safata posau els cors de les carxofes. Per sobre, posau-hi salsa i un ou de guatlla amb una mica de sal i orenga. Al voltant de les carxofes, posau-hi la resta de la salsa. Per acabar, ficau-ho al forn fins que l’ou estigui quallat.