Ingredients

Massa

  • 250 ml llet
  • 50 g de mantega
  • 50 g. de sucre
  • 25 g de llevat premsat
  • 500 g de farina de força
  • 1 culleradeta de sal

Farcits

  • 50 g de formatge emmental
  • 50 g de pernil dolç a trossos
  • 100 g  de xoriço tallat a rodanxes
  • 100 g de codonyat tallat a daus de 2X2 cm

Elaboració
1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i barrejar fins que estigui ben dissolta.
2-Afagir la farina i la sal i mesclar ben mesclat.
3-Dividiu la massa en 24 porcions ( de 35/40g . ) Donar forma de bolla i reservi cobertes amb un drap mentre prepara els farcits.
4-Trossetjar el cuixot i el formatgen ben petit.
5-Trossetjar el xorix ben petit.
6 – Unti amb mantega un motlle de aprox . 25 x 35 cm i reservi .
7- Aixafeu amb la mà una de les porcions de massa fins a obtenir un cercle , col·loqui al centre mitja culleradeta de xoriç i tanqueu-lo formant plecs . Repetiu el procediment amb la resta dels farcits . Vagi col·locant bolles en el motlle amb els plecs cap avall . Deixeu reposar una mitja hora fins que doblin el seu volum .
8 . – Preescalfeu el forn a 180 º C.
9 . – Pinteu els panets amb ou batut i sèsam torrat o llavors de roselles . Hornee uns 20/25 min . Traieu del forn i deixeu refredar .