Ingredients
– 1 kg de carbassa (pesar-la en cruu)
– 200 gr de sucre
– 250 gr de farina
– 250 ml de llet
– 200 gr de llet condensada
– 125 ml d’oli de girasol
– 2 ous
– 1 sobre de llevat en pols
– Escates de xocolata blanc per a decorar (opcional)
Elaboració
Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca aigua (si es pot fer al vapor molt millor).

Dins un bol, mesclar els ous amb la resta d’ingredients.

Quan ma carbass estigui blana, colar-la bé llevant el màxim d’aigua possible. Afegir la carbassa a la mescla anterior y triturar-ho tot.

Preencanlentir el forn a 140º C.

Untar un motllo amb mantega i vetir la mescla.

Coure aproximadament una hora.

Quan digui freda, decorar amb les escates de xocolata.