Ingredients
(per a 12 creps):

100 g farina
1 pessic de sal
1 ou d’agricultura ecològica
1 rovell d’agricultura ecològica
250 ml llet

15 g mantega fosa
mantega fosa per untar la paella

Per al farciment:
bolets variats (rossinyols, camagrocs, trompetes de la mort…)
oli
sal marina
pebre acabat de moldre
beixamel (llet, mantega, farina, nou moscada, pebre i sal)
Elaboració
Comencem preparant les creps:

Passem pel sedàs la farina i la sal i les posem en un bol. Hi afegim els ous. Amb un batedor barregem els ingredients mentre anem incorporant la llet de mica en mica. Finalment, hi afegim la mantega fosa. No deixem de batre fins a aconseguir una massa sense grumolls.

La deixem reposar mitja hora.

Escalfem una paella d’uns 18 cm de diàmetre. Amb un pinzell n’untem la base amb mantega fosa. L’apartem del foc i hi aboquem 1/2 cullerot de massa, tot bellugant la paella perquè la massa vagi rodolant fins a cobrir tota la base de la paella. Aleshores la tornem a posar al foc fins que la crep comenci a agafar color. Li donem la volta i la coem per l’altre costat mig minut més.

La posem en un plat i tornem a repetir totes les operacions fins a acabar la massa. Amb aquesta quantitat surten 12 creps, però només en vaig fer 9. La resta, la vaig posar en una paella més petita, de 10 cm de diàmetre, per fer el pastís de 5 pisos de mida individual que veieu a la fotografia.

Posem unes gotes d’oli en una paella i hi saltegem els bolets per separat, primer els camagrocs, després els rossinyols i finalment les trompetes. Un cop cuits els salpebrem i els reservem.

Per fer la beixamel, fonem mantega en un cassó, hi afegim farina, remenem i la deixem coure un parell de minuts. Hi aboquem la llet calenta, remenant a consciència fins a aconseguir una salsa sense grumolls. Hi afegim també l’aigua que han deixat anar els bolets, si cal.

La deixem coure durant 10 minuts, remenant sovint. Hi posem sal, i nou moscada i pebre acabats de moldre.

Per fer el pastís ens ajudarem d’un cèrcol de cuina de 10 cm de diàmetre. Hi posem una crep, els camagrocs i 2 cullerades de salsa beixamel. I repetim fins a acabar les creps. En aquest pastís hem fet un pis de camagrocs, 1 de trompetes, un de rossinyols i un altre de trompetes.

Acabem la decoració amb uns quants bolets reservats.

Abans de servir els plats, podem passar-los uns segons pel microones perquè estiguin ben calents.