Ingredients

Per a la base:

  • 125 g de galetes de tipus digestive
  • 75 g de mantega

Per a la mousse:

  • 125 g de maduixes
  • 4 fulls de gelatina
  • 125 ml de nata
  • Suc de llimona
  • 4 blancs d’ou
  • 125 g de sucre
  • 25 ml d’aigua

Per a la crema:

  • 200 g de llet condensada
  • Suc de llimona
  • 3 fulls de gelatina
  • 1 formatge cremós

Per a la decoració: coberta

  • 125 g de maduixes
  • 3 cullerades de confitura de maduixa
  • Licor de taronja

Elaboració

La base:
Capolam les galletes i afegim la mantega a punt de pomada, aquesta mescla la col·locarem a la base d’un motlle qualsevol.
Després ho ficam 1 hora a la gelera, mentrestrant podem elaborar la resta de la preparació.

La crema:
En un bol mesclam la llet condensada amd el suc de llimona, el formatge en crema i el fulls de gelatina ja hidratats amb aigua freda.
A continuació, bateu-ho energèticament fins que obteniu unacrema consistent

La mousse:
Primer de tot posam a remull els 4 fulls de gelatina i els reservam, farem la merenga italiana bullint 50 ml d’aigua amb 250 g de sucre, mentre l’almivar agafa temperatura. Després, afegirem l’almivar a fil prim damunt el blanc d’ous mig pujats i ho acabaem de pujar fins que se refredi i agafi consistència.

El segon pas és muntar la nata.

El tercer, mesclar els fulls de gelatina que estaven en remull amb una mica de polpa de maduixa i el suc de una llimona, ho encalentim fins que s¡hagi dissolt la gelatina. Ho mesclam amb la resta de la polpa i li ofegim a poc a poc la merenga, i en darrer lloc hi afegim la nata amb moviments envolvents.

El quart pas és omplir amb aquesta pasta els motlles.

La coberta:
Posarem una mica de licor de toronja, maduixes i 3 cullerades de confitura a bullir fins aconseguir una salsa lleugera, que bobreixi els motlles i ho refrigerarem tot durant 24 hores.