Ingredients
250 g de bacallà dessalat
100 g d’oli d’oliva
50 g de llet
2 grans d’all
Pebre negre molt
Formatge Gruyère ratllat
Elaboració
1. En el got de la Tmx posem l’oli i programem 3 minuts, 100º, vel. 1
2. Afegim els alls, programem 3 minuts, 100º, vel. 5 (parem el programa dos cops pera fer baixar l’all de les parets, amb l’espàtula.
3. Quan ja tenim l’all picat i sofregit programem de nou 3 minuts, 100º, vel 5 , quan veiem que ja està lligat anem afegint el bacallà i la llet alternativament sense obrir la tapa, ho afegim per la boca del got.
4. Per acabar programem 1 minut, 100º, vel 8.
Reservem en un bol
Rentem bé les patates, les punxem i col·loquem en un plat, tapem amb film i coem al microones, màxima potència uns 6 minuts (les punxem per assegurar-nos que estan cuites)
Amb una cullereta les buidem una mica, omplim amb brandada i cobrim també per sobre.
Repartim el formatge Gruyère i gratinem.