El restaurant Can Tito es troba al Born del Molinar (Palma). Sebastià Serra Socies, originari de sa Pobla i conegut com Tito, el va obrir l’any 1976 amb la seva esposa, Joana Cortès Moranta, nascuda a Palma. Magdalena Serra, la seva filla, segueix la recepta de son pare per fer aquests peus de porc.

Ingredients:

Per a 8 persones

  • 8 peus de porc
  • 1 ceba
  • 1 tros de xulla de Porc Negre
  • 1 xoriço
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre bo
  • 2 pebres de cirereta
  • 2 tomàtigues de ramellet
  • Julivert
  • 2 alls
  • 80 grams d’ametles torrades
  • Moraduix

Elaboració:

Socarrau els peus de porc per llevar-los els pels i cerres, i els xapau en quatre bocins. Després, posau a bullir en una olla devers dues hores i mitja.

A part, posau oli dins una paella i quan estigui calent, afegiu-hi la xulla i el xoriço. Quan comencin a fer-se, hi posau la ceba tallada ben petita, la sal, el pebre bo, dos pebres de cirereta i les tomàtigues ratllades. En estar cuinat, ho deixau reposar.

Quan els peus estiguin cuits (heu d’anar alerta que no es rompin), els posau dins una greixonera i en colau el brou. Després, afegiu aquest brou fins que quasi quedin tapats, i el sofregit. Ho deixau cuinar a foc mitjà mentre preparau una picada d’all, julivert, ametlla torrada i moraduix, que afegireu quan faltin dos minuts per servir el plat.

Bon profit!