Ingredients
per unes 12 piruletes

  • 90 grams d’arròs inflat de xocolata
  • 150 grams de núvols
  • 22 grams de mantega
  • un grapat de candy melts del color que escolliu
  • una culleradeta de crisco o mantega vegetal (opcional)
  • sprinkles

Elaboració
Es desfà la mantega, a foc baix, i s’hi afegeixen els núvols. Cal no deixar de remenar.
Quan s’hagin desfet completament, hi afegim l’arròs inflat. Continuem remenant i barrejant bé fins que apareguin tot de fils. Llavors aboquem la massa dins un motlle untat de mantega o spray antiadherent i deixem assecar, com a mínim, 3 o 4 hores. Desemmotllem, i tallem a gust. Hi clavem palets i les suquem en candy melts desfets (si cal, perquè quedin més líquids, hi afegiu una culleradeta de crisco o mantega vegetal), parcila o totalment. Abans que s’assequi el candy melts, les decoreu amb sprinkles de colors.