Pomes al forn amb canyella

Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una recepta molt senzilla de preparar. Les pomes més adequades per a rostir són les de la casta Reinetes, tot i que hi ha gent que també les fa amb les Fuji o les Gala. Això dependrà del gust de cada un.

Per a 4 persones
Ingredients

  • 4 pomes
  • 2 branquetes de canyella
  • 1 cullerada de sucre bru (si les voleu menys calòriques, sempre podeu substituir el sucre per estèvia o afegir-hi algun edulcorant natural com ara la mel).
  • 20 grams de mantega

Elaboració:
En primer lloc, preescalfau el forn a uns 180 graus. Mentre s’escalfa, rentau les pomes i llevau-hi el cor amb un ganivet, sempre amb cura de no travessar tota la base. Emplenau el buit resultant amb una mescla feta amb el sucre i mantega.

Després, posau-hi la branca de canyella. Abans de ficar-les al forn, regau les pomes amb una miqueta d’aigua per evitar que es cremin. Rostiu-les devers 45 minuts.

Imatge: istock

Deixa un comentari

Your email address will not be published.