Ingredients
6 trossos de rap
500 grs de llenegues ( o les que es tinguin)
1 ceba o 2 si són petites
1 pastanaga o 2 si són petites
1 gra d’all i una mica de julivert
1 brik de nata líquida de 200 ml.
1 vas de brou de peix o la mateixa quantitat d’ aigua amb 1/2 pastilla de brou de peix
farina, pebre, sal, oli
Elaboració
Fregim les llenegues en oli d’ oliva amb l’ all senser i una mica de sal ( no han d’ estar molt fetes).
Afegim el julivert, i retirem l’ all. Les reservem.
Fregim el peix enfarinat i salat.També el reservem.
Triturem la ceba i la pastanaga tot junt i les fem fregir en una cassola amb oli d’ oliva. Quan ja estigui fet, afegim el peix , els bolets i l’ aigua o brou. Deixem uns 10 minuts i per últim incorporem la nata líquida, deixant-ho fer uns minuts més.Rectifiquem de sal i afegim pebre.