Ingredients
Per a 4 persones
– 800 g de carn mesclada (costella de porc, pollastre, conill)
– 400 g d’arròs (recomanam Arròs Grif, que no s´estova)
– 100 g de sípia
– 1 ceba mitjancera
– 1 tomàtiga mitjancera
– 2 litres d’aigua
– Espècies: (canyella, pebre de Jamaica, clavell i nou moscada, pebre bo i safrà)
– 4 cullerades d´oli d’oliva verge
– Sal
Preparació
Dins una greixonera, encalentim l’oli, i hi posam la carn trossejada. La dauram i la remenam de tant en tant.
A continuació, hi posam les espècies, la sal, el pebre bo i el safrà, ho remanam i l’hi afegim la ceba, la tomàtiga i la sípia, tot ben trossejadet.
Quan la ceba estigui bantant fluixa, hi afegim l’aigua i ho deixam bullir fins que la carn sigui gairebé cuita. Serà en aquest moment quan hi tirarem l’Arròs Grif (que no s’estova) i ho remenarem tot continuadament fins que sigui cuit.
Bon profit!
És un plat ben bo, i fet en arròs Grif, que no s´estova
super bo, el recoman
Pareix boníssim
Aquets arròs fa una pinta bonisima
verdaderament és bo
Com s´arròs Grif no n´hi ha