Ingredients

– 500 g de melicotons, pelats, sense pinyol i tallats a bocins.
– 250 g de sucre
– 1 culleradeta de suc de llimona
– 1 poma sense pelar i tallada a quarts

Preparació

Primer de tot posam els melicotons, el sucre i el suc de llimona dins una casserola i els deixam bullir a foc lent durant una hora, remenant-los de tant en tant.

Després ho triturarem, juntament amb la poma (li llevarem la pell) i deixarem a part un parell de bocins de melicotons perquè li donin textura a la confitura.

En calent, ho posam tot dins pots esterelitzats.

Nota: La poma ajuda a fer espessir la melmelada, sense haver d’usar pecticina o agar.

Per esterelitzar: Els posam els pots drets i tancats amb la tapa dins una olla. La confitura ha d’arribar a dalt de tot. Hi afegim aigua. L’aigua ha de quedar de 2 a 5 centímetres per damunt els pots. Els posam a bullir durant 30 minuts. (El temps es compta a partir que comença a bullir).