Recepta d’amargos

Ingredients per a 12-14 amargos:

  • 300 g d’ametles crues mòltes
  • 12-14 ametles crues senceres
  • 210 g de sucre
  • 2 blancs d’ou
  • la pell de ½ llimona ratllada
  • un pessic de canyella (opcional)

Preparació:

Per fer la recepta d’amargos, mesclau l’ametlla, el sucre i un blanc d’ou un poc remenat amb una forqueta, però no pujat.

Folrau una llauna amb paper sulfuritzat.

Bateu un poc l’altre blanc d’ou amb la forqueta.

Enceneu el forn a 170º.

Formau bolletes amb la pasta d’ametla. Untau-les amb el blanc d’ou remenat i col·locau damunt cada bolla una ametla crua, pressionant només una mica.

En ser calent el forn, enfornau la llauna i coeu els amargos durant 15-20 minuts, o fins que es daurin.

Treis-los del forn, deixau-los refredar completament damunt la llauna i guardau-los en pots de vidre o de llauna hermètics.

Nota:

És important que no els toqueu de damunt la llauna fins que no siguin freds, perquè si són encara calents es rompen fàcilment.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.