Ingredients

Per a 4 persones:

– 3 tomàtigues
– Una lletuga
– Una llauneta de blat de les índies
– 2 pastanagues ratllades
– 1/2 pot de paté d’olives negres
– Formatge maonès ratllat
– 250gr llaços de pasta
– Oli d’oliva verge
– Sal
– Pebre bo
– Vinagre de Mòdena

Preparació

Aquesta recepta us agradarà molt per a l’estiu, és molt senzilla de fer.

Començarem bullint els llaços de pasta i mentrestant tallarem els altres ingredients.

En tenir-ho tot tallat, ho posarem dins una palangana per poder-ho remenar millor juntament amb el blat de les índies. Hi afegirem una vinagreta amb oli d’oliva verge, sal i vinagre de mòdena.

Quan tinguem la pasta bullida i que hagi refredat, l’afegirem a les verdures i ho remenarem. A l’hora d’emplatar posarem una mica de formatge maonès ratllat i una cullerada de paté d’olives negres.