Ingredients
– Espinacs frescos
– 1 mango pelat i tallat en làmines
– Pernil d’ànec
– 1 rodanxa de formatge de cabra en rotlle (1 centímetre de gruixa)
– Nous
Ingredients per a la vinagreta:
– 2 cullerades d’oli d’oliva de tòfona*
– 2 culleradetes de vinagre
– Cibulet fresc capolat
– Sal
Preparació
Aquest recepta és molt senzilla.
En un plat, hi posam les fulles d’espinacs, algunes tallades de pernil d’ànec i nous senceres.
Després, posam les làmines de mango a les parets interiors d’una anella d’emplatar i la farcim amb més espinacs, pernil d’ànec i nous.
Per acabar encalentim el formatge de cabra en una paela, volta i volta perquè es fongui. El posam damunt de la preparació de l’anella d’emplatar. Retiram l’anella amb manya (si està ben farcit, no hi ha motiu que es desmunti) i trempam l’ensalada amb la vinagreta.
Si voleu, podeu decorar el plat amb una làmina de mango i una fulla d’espinacs damunt el formatge de cabra.
* Es pot usar oli d’oliva verge i posar una tòfona negra a bocinets.