Ingredients

– Un sobre de gelatina de fruita
– 1 paquet de gelatina neutra en fulls
– 200 g de sucre
– 200 ml d’aigua

Preparació

Primer de tot, agafam una olla petita, abocamm l’aigua i hidratam tota la gelatina neutra. Un cop hidratada, posam l’olla al foc i afegim el sucre. Remenam sense parar fins que el sucre s’hagi dissolt.

Tot seguit, incorporam la gelatina de gustos i ho deixam al foc i ho barrejam. S’ha de procurar que no arribi a bullir en cap moment.

Quan tot està ben remenat i comença a agafar consistència, posam la barrejar en un motlle per a bombons untat lleugerament amb oli (recomanable, de gira-sol o de parafina, que es pot trobar a les farmàcies. El d’oliva deixa un regust desagradable i massa fort). Deixam refredar una mica els motlles i els fiqam a la nevera durant unes hores. Millor si és d’un dia per l’altre.

L’endemà, treim les gominoles amb cura i les arrebossam amb sucre. Queden més bé si les arrebossau just abans de consumir.