Ingredients

– 3 manats de porros
– 2 lamines de pasta de fulls
– 100 ml de nata per cuinar
– 300 g de baicon
– 1 ceba

Preparació

Aquesta recepta és molt senzilla i bona. Primer de tot tallam el porro a trossos redons i el posam a bullir amb aigua, sal i pebre bo. Nomes l’hem d’escaldar.

A continuació, fegim un sofregit amb la ceba. En estar més o menys cuita, hi afegim el bacó fins que estigui daurat.

Després afegim el porro dins el sofregit i també el dauram una mica. Ho mesclam amb la nata a foc lent i ho deixam reposar de manera que quedi una salsa pastosa.

Per anar acabant, col·locam una lamina de pasta de fulls damunt la palangana del forn i a continuació li posam el la salsa a damunt. Ho tapam amb una altra lamina de pasta de fulls. Damunt la lamina, hi podem posar un poc de llet amb un pincell, que li donarà un color més lluent.
Per finalitzar, ho enfornam devers 20 minuts aproximadament, a 120 graus.

Bon profit!