Ingredients

Per a quatre persones
– 2 albergínies
– Sal gruixada
– Mel de canya (negra)
– Aigua
– Llet
– Oli d’oliva
– Sal gruixada
– Mel de canya (negra)
– Aigua
– Llet
– Oli d’oliva

Preparació

Primer de tot cal netejar les albergínies i tallar-les en rodanxes fines (d’uns 2-3 mm). Per facilitar el tall de les albergínies, els podem treure un tira prima de pell longitudinal, això ens ajudarà que el ganivet no llenegui. Un cop tallades, deixam les rodanxes dintre un bol amb llet i una mica d’aigua durant dues hores, per rebaixar-ne l’acidesa.
A continuació posam una paella a foc mitjà amb un dit d’oli i, mentre s’escalfa l’oli, traiem les rodanxes del bol i les eixugam amb paper de cuina. Una vegada eixutes, fregim les rodanxes d’albergínia fins que quedin una mica rosses i les deixam reposar un minut en un plat cobert amb paper de cuina. Per acabar, emplatam l’albergínia fregida i la trempam amb sal gruixada i mel negra.