Ingredients

1 llom de salmó, sense la pell i sense espines
2 làmines de pasta de fulsl congelades
250 g d’espinacs
2 alls
1 ceba gran
1 cullerada sopera de farina
Mig tasó de llet
1 ou
Pinyons
Sal
Oli
Pebre bo
Nou moscada.

Elaboració

Primer cal coure els espinacs en aigua amb sal. Escorreu-los bé, els podeu premsar en un colador.

Descongelau la pasta de fulls com indica el fabricant.

En una paella amb una mica d’oli sofregiu a foc lent la ceba i els alls picats. Quan la ceba estigui transparent hi afegim la farina i li donam un parell de voltes. Després li afegim a poc a poc la llet perquè es faci com una crema. Finalment hi afegirem els espinacs i ho tornarem a sofregir tot junt. Després hi posam sal i pebre bo al gust, una mica de nou moscada ratllada i finalment els pinyons.

Col·loqueu paper d’enfornar a la safata del forn, col·loqueu-hi a sobre un full de pasta de fulls. A damunt, hi col·loqueu-hi el llom de salmó salpebrat. Repartiu-hi la crema d’espinacs sobre el salmó. A continuació, cobriu-ho amb l’altre full de pasta de fulsl fent un plec a les vores perquè quedi ben tancat. Pinteu-ho amb un ou batut.

Per acabar, ficau-ho al forn, prèviament escalfat a 250º al centre del forn. Quan l’enforneu, baixeu la temperatura a 200º. Ha d’estar un total de 30 minuts al forn. Si veis que passats devers 20 minuts, la pasta de fulls ja està daurada, cal baixar la temperatura a 180 º i ho deixau-ho fins arribar als 30 minuts.