Ingredients

  • 32 galetes del tipus Oreo (sense el farcit)
  • 2 cullerades soperes de sucre
  • un pessic de sal
  • 85 grams de mantega fosa
  • 340 grams de xocolata negra
  • 1 pessic de sal
  • 200 ml de nata
  • Taronja confitada

Elaboració

Elaboració de la base de la tarta:
Preescalfeu el forn a 180º
Foneu la mantega i reserveu-la.
Al robot, tritureu tots els ingredients de la base fins a quedar com molles.
Exteneu les molles per damunt d’un motlle de base desmontable folrat amb paper vegetal. Fixeu-lo bé a la base i a les parets. (És igual que quedi irregular perquè li dona un aire més natural).
Coeu-lo al forn durant 20 minuts.
Retireu-lo del forn i deixar refredar dins el mateix motlle.

Elaboració del farcit:
Ratlleu la xocolata dins un bol i afegiu-hi un pessic de sal.
Escalfeu la nata sense parar de remanar fins que comenci a bullir. Retireu-la del foc.
Aboqueu dins el bol amb la xocolata i remaneu-ho fins a dissoldre tota la xocolata.
Deixeu-ho refredar una mica.
Aboqueu-ho dins la tarta i deixeu-ho acabar de refredar a la nevera durant 30 minuts.

Acabeu la tarta decorant-la amb la taronja confitada