Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades
Tallau el llom a trinxes (o com us agradi més) i trempau-lo amb sal, oli i pebre bord.
Mojito de maduixa
Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom
Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.
Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.
Poseu les gambes a descongelar una hora abans dins del frigorífic.
Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.
Piqueu la ceba i l’all. Fregiu-los a foc lent amb una mica d’oli.
Netegeu i peleu els calamars. Reserveu-ne la seua tinta. Talleu un calamar a trossos xicotets i reserveu l'altre.
La primera cosa que hem de fer és posar a bullir la pota de vedella junt amb un pessic de pebre i
>Podem començar daurant els pinyons en una paella . Els deixem refredar i mentre,tallem a trossets els alls i l'alfàbrega.
Primer cal coure els espinacs en aigua amb sal. Escorreu-los bé, els podeu premsar en un colador.
>Talleu la lletxa, una vegada neta i estripada, a rodanxes d'un centímetre aproximadament.
-Batre a punt de neu tres clares d'ou i 80 grams de sucre. Reservar.
-A part, batres els 3 rovells d'ou, un ou
- Posar en un recipient gran (barrenyo) l'oli i la llet a temperatura ambient i desfer la llevadura.
- Un cop tenim desfeta
Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.
Tallau la freixura en trossos petits (va millor amb unes tisores que amb un ganivet).
Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls