Andreu Genestra Restaurant

Aquest és el projecte més personal del cuiner Andreu Genestra. La cuina mallorquina es reinterpreta de manera creativa.

El restaurant Andreu Genestra es troba ubicat a l’antiga possessió sa Torre de Llucmajor, avui esdevenguda en hotel Zoëtry Mallorca, la qual apareix documentada en època islàmica com l’alqueria al-Borge i, posteriorment al Llibre del Repartiment del rei Jaume I.

En aquest restaurant només hi podeu sopar, però passareu gust d’assaborir un dels tres menús que s’han concebut per a l’ocasió. Els plats es proveeixen majoritàriament de l’hort d’Andreu Genestra, tant del que té a la possessió com del que té a Mancor de la Vall, que s’encarrega de gestionar son pare. També hi podeu menjar a la carta a partir dels plats del menú.

Hi hem menjat la porcella, feta amb tres textures i acompanyada d’albercoc arrebossat de raïssons (els trossets de xulla que queden després de bullir i premsar el saïm a la matança del porc i amb els quals se solen fer coques), la llagosta amb perdiu, el bacallà amb estopeta (tomàtiga i anxova) servit d’una coca feta amb la pell del bacallà, brandada (que sembla formatge) i crema de tomàtiga. A més, Andreu Genestra té el seu propi vermut (un de blanc i un de negre), elaborats amb l’ajuda del mestre artesà Josep Maria Natta, i del seu vi, fet amb el celler Armero i Adrover de Felanitx.

A l’interior, a més del menjador, hi ha una sala amb reservat, que està dedicada al xampany Krug. El restaurant Andreu Genestra, que té una estrella Michelin i una estrella Verda Michelin, també destaca per tenir un celler amb referències de primer nivell d’arreu del món.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.