Pollença sempre ha estat un bon lloc per gaudir d’un bon gelat. I ho continua essent gràcies a Jaume i Tomeu, renéts de Rafel Valls, més conegut com en Butxaca, una gran persona que dedicà la seva vida a l’ofici de fer gelats. Una passió que es remunta a l’any 1929 i que la seva família continua a dia d’avui.

Per als pollencins era molt habitual dir l’expressió “anam a fer un gelat a Can Butxaca“, en referència al quiosc on Valls venia els gelats; per això, els seus renéts han apostat per aquest nom tan emblemàtic a Pollença.

El local s’ubica a la Plaça, concretament just on comença el carrer Colon. Hi passareu gust menjant gelats artesans, amb més de 20 sabors per triar (cirera, avellana, vainilla, xocolata amb menta, mango, etc.) per menjar en tassonet o neula amb i sense gluten. També hi trobareu granissats d’ametla, de xufla de llimona i de taronja, polos de maduixa, xocolata, coco…, gelats sense sucre, a més de creps dolces amb gelat i fruites. I encara n’hi ha més perquè també fan batuts i gelats per endur.

En definitiva: Tot un món de plaer saborós i deliciós!

Visualitza el mapa complet