Els cuiners Fernando P. Arellano i Javier Gardonio, juntament amb la maitre Itziar Rodríguez han creat un espai de bona cuina a Palma, concretament a l’hotel Sant Jaume. L’anomenen cuina de memòria perquè hi transmeten els gustos i elaboracions que varen aprendre de les padrines i dels padrins.

Tapes, plats de cullera cuinats a foc lent, com també propostes de carn i peix s’ofereixen a través de plats ben elaborats. Així, hi trobareu propostes com la versió de l’all i pebre de pop, un plat típic de València, també hi trobareu el caneló de coa de bou cuinat amb vi ranci, cornes cruixents i fumades, el rèmol amb mantega Meunière i tirabecs o el melós de porc ibèric i calamar amb mussolina de moniato. De postres, hi tastareu clàssics com el babà napolità banyat amb rom Jungla i escuma de vainilla amb fruites vermelles o l’arròs amb llet (com el de la padrina) amb nabius.

El local és agradable i hi destaca una selecció de vins acurada, amb especial atenció als de Mallorca. Al migdia, també hi ofereixen menú del dia

Visualitza el mapa complet