Celler Can Amer

El Celler Can Amer d’Inca és una aposta culinària que combina la bona cuina tradicional amb un toc avantguardista i, fins i tot, creatiu.

Algunes de les especialitats del Celler Can Amer d’Inca són els calamars farcits, el bacallà confitat, però l’autèntica especialitat és la cuina amb producte de temporada que segueix l’essència de la cuina típica i tradicional de Mallorca. Per exemple, en temps de bolets, hi preparen la coa de bou farcida de foie amb salsa de vi negre acompanyada de bolets, o en temps de carxofes, les podreu menjar farcides d’espinacs i brossat.

El restaurant Can Amer es troba just devora del mercat cobert d’Inca. El celler es va fundar l’any 1971 i des de l’any 2001 el regenta el fill dels fundadors, en Tomeu Amer, qui ha sabut reconduir perfectament la tradició culinària illenca al nivell de cuina selecta.

Cal destacar el bon servei dels cambrers, professionals i atents en tot moment. L’espai és molt acollidor. Conserva les antigues botes de vi, que aporten calidesa i singularitat al local.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants