El Olivo Restaurant

Una selecta proposta carregada d’elegància culinària amb uns plats que combinen  els millors ingredients de Mallorca amb aliments de fora de l’illa. El xef Guillem Méndez és el creador d’una carta suggerent d’alta cuina en l’idil·lic poble de Deià, on s’han inspirat artistes d’arreu del món. De fet, l’hotel La Residencia, on es troba el restaurant El Olivo, acull jornades amb pintors d’arreu del món de l’illa.

El restaurant El Olivo ofereix dos espais: l’antiga tafona de la possessió on es troba l’hotel i el jardí exterior màgic i encantador. La carta varia cada temporada. Només obre al vespre i podeu optar entre sopar a la carta, o bé, fer el menú degustació que ofereix un passeig culinari creatiu i harmoniós, tot complementat amb una atenció excel·lent a la sala, comandada pel cap de sala Nicola Santificetur.

Cafè Miró de Deià

A més a més, l’hotel La Residència té les portes obertes del Cafè Miró, on s’hi pot berenar, dinar i sopar amb una carta més d’estil bistró amb 33 obres originals de l’artista català de fama universal Joan Miró.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants