El Patio de Glòria

El restaurant El Patio de Glòria de Palma ofereix un espai elegant i càlid per gaudir de propostes suculentes. El xef Javier Gardonio aposta per una cuina selecta, fruit de la seva experiència a cuiners d’alta cuina com Sergi Arola, Martin Berasategui, tot i que la seva influència principal ha estat el cuinerFernando P. Arellano, amb qui ha treballat 12 anys al reputat restaurant Zaranda, primer a Madrid i després Mallorca.

Hi hem tastat els nems de porcella a l’estil pibil, amb puré d’alvocat, coriandre i nixpel; el braç de me amb bulgur, iogurt i hummus casolà, el moll amb arròs basmati a l’estil pad thai o la tartaleta de xocolata amb dolç de llet i cacauet i gelat de vainilla; un recorregut cosmopolita que té en compte el producte local i de kilòmetre zero. A part de la carta, cada migdia ofereixen un menú setmana. L’atenció al comensal és una prioritat, com també ho són el detalls a l’artesania, que es manifesten en la recuperació d’elements originals de l’edifici -per exemple les rajoles hidràuliques, la xemeneia, etc.- fins a la vaixella, feta pels artesans mallorquins de Terra Cuita.

Aquest restaurant de Palma es troba ubicat a l’hotel boutique Glòria de Sant Jaume, un casal del segle XV carregat d’història, que ha estat rehabilitat i reformat amb molt bon gust per la família hotelera Cabau. L’hotel de 5 estrelles, té 14 habitacions i un spa amb la piscina més grossa en un hotel d’aquestes característiques. El casal és conegut històricament com Can Palou de Comasema.

Vanessa Cabau, directora de Cabau Hotels, destaca que han apostat per Gardonio perquè ofereix estil particular i únic, com l’hotel en què es troba, un edifici del que es va enamorar i que ha suposat el primer hotel urbà d’alt standing de la cadena hotelera mallorquina.

Visualitza el mapa complet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants